wie zijn wij

Theater MUS is een jeugdtheaterschool voor kinderen tussen de 5 en 16 jaar in Den Haag en Zaandam. De plek waar kinderen in hun vrije tijd naar hartenlust kunnen acteren, dansen en zingen en uiteindelijk in een musicalvoorstelling kunnen spelen. De musicals van Theater MUS spreken tot de verbeelding, zijn hip en goed te volgen voor het publiek. De liedjes zijn echte meezingers, de lessen een feest.

Contact algemeen: info@theatermus.nl of 06 410 81 747

barbera

Barbera de Bruijn is theatermaker/docent en de ene helft van Theater MUS. Zij maakt al jaren musicals met en voor kinderen/jongeren. Van bestaande sprookjes maakt zij moderne, humoristische versies die aansluiten op dat wat nu bij kinderen speelt.

Door haar ervaring op de vloer weet zij als geen ander wat werkt op het toneel. Kinderen die graag in de spotlights staan kunnen hun acteerkwaliteiten uitgebreid kwijt in uitdagende rollen. Kinderen die daarentegen in een musical spelen nog heel spannend vinden, krijgen een veilige, maar waardevolle plek op het toneel. Eén ding is dus zeker, niemand speelt voor boom.

 

eszter

Eszter Triz is een door de wol geverfde dansdocent en de andere helft van Theater MUS en dus betrokken bij alle musicallessen en voorstellingen voor kinderen. Van klassiek tot moderne dans, van de polka tot een romantisch duet, Eszter beheerst vele dansstijlen en maakt van elke dans een feest. Daarnaast heeft zij ook aan kleinkunstacademie gestudeerd waardoor de dansen een flinke dosis theatraliteit bevatten en zij de kinderen ook begeleidt in hun zang.

Theater MUS werkt o.a. samen met:

Pepijn vd Sande – zangdocent

Jasper Smit – theatermaker, singersong writer

Patricia Sierink – hulp achter de schermen

FluXus – Centrum voor de Kunsten