wie zijn wij

Welkom bij Theater MUS, dè jeugdtheaterschool van de Zaanstreek onder leiding van Barbera de Bruijn en Eszter Triz. Hier kun je met PLEZIER leren acteren, dansen en zingen. Met als doel: jouw talent ontwikkelen en laten zien. Daarom bieden we je, naast de lessen, ook zo veel mogelijk de kans om op te treden en in voorstellingen te spelen. Beginneling of gevorderd, iedereen is welkom bij onze musicallessen. Degenen die nog nooit in een voorstelling hebben gespeeld, begeleiden we stap voor stap naar het podium toe. Degenen die al ervaring hebben bieden we verdieping of extra ondersteuning in spel, dans en/of zang. Eén ding is zeker, niemand speelt bij ons voor boom, want iedereen krijgt een volwaardig aandeel op het toneel!
We maken onder begeleiding van een ervaren en creatief team geheel eigen musicals, vaak naar aanleiding van bekende sprookjes of kinderboeken. De musicals van Theater MUS spreken tot de verbeelding, zijn hip en goed te volgen voor het publiek. De liedjes zijn echte meezingers, de lessen een feest.

Contact algemeen: info@theatermus.nl of 06 410 81 747

barbera

Barbera de Bruijn is theatermaker/docent en de ene helft van Theater MUS. Zij maakt al jaren musicals met en voor kinderen/jongeren. Van bestaande sprookjes maakt zij moderne, humoristische versies die aansluiten op dat wat nu bij kinderen speelt, maar ook verhalen naar aanleiding van boeken of bekende musicals zijn haar uitgangspunt.

Door haar ervaring op de vloer weet zij als geen ander wat werkt op het toneel. Kinderen die graag in de spotlights staan kunnen hun acteerkwaliteiten uitgebreid kwijt in uitdagende rollen. Kinderen die daarentegen in een musical spelen nog heel spannend vinden, krijgen een veilige, maar waardevolle plek op het toneel.

 

eszter

Eszter Triz is een door de wol geverfde dansdocent en de andere helft van Theater MUS en dus betrokken bij alle musicallessen en voorstellingen voor kinderen. Van klassiek tot moderne dans, van de polka tot een romantisch duet, Eszter beheerst vele dansstijlen en maakt van elke dans een feest. Daarnaast heeft zij ook aan kleinkunstacademie gestudeerd waardoor de dansen een flinke dosis theatraliteit bevatten en zij de kinderen ook begeleidt in hun zang.

Theater MUS werkt o.a. samen met:

Tarah Ouwerkerk – zangdocent

Nathalie Prins van Duin – ontwerpster kostuums

Jasper Smit – theatermaker, singersong writer

Daan Koch – componist, muzikant

Patricia Sierink – hulp achter de schermen

Vincent Hoogstra – techniek

FluXus – Centrum voor de Kunsten